Privatlærere i Sandnes

Planyo online booking system


Mumammad Ahmedov

Hej! Mitt namn är Muhammad Ahmedov og jag studerer konstruksjoner og materialer med fordypning i maskinteknikk, og går andra året på maskiningenjör. Jag kan hjälpa med matematikk 1P, 2P, 1T, S1, S2, R1 & R2 men även MAT100 eller MAT200 fra UiS om du trenger hjälp med det.
Undervisningssted : Sandnes
Fagområder : P-matematikk,T-matematikk,S-matematikk,R-matematikk

Øivind Høiland Stapnes

Hei, mitt navn er Øivind. Jeg er 37 år gammel. Jeg har studert fysikk og matematikk ved universitetet. Jeg kan tilby god hjelp til videregående matematikk (1P, 2P, 1T, S1, S2, R1, R2) eller fysikk dersom du skulle ha behov for det.
Undervisningssted : Sandnes
Fagområder : P-matematikk,T-matematikk,S-matematikk,R-matematikk
Reservation
system powered by Planyo