Privatlærere i Stavanger

Planyo online booking system


Muhammad Ahmedov

Hej! Mitt namn är Muhammad Ahmedov og jag studerer konstruksjoner og materialer med fordypning i maskinteknikk, og går andra året på maskiningenjör. Jag kan hjälpa med matematikk 1P, 2P, 1T, S1, S2, R1 & R2 men även MAT100 eller MAT200 fra UiS om du trenger hjälp med det.
Undervisningssted : Stavanger
Fagområder : P-matematikk,T-matematikk,S-matematikk,R-matematikk

Stian Hammerseth Wighus

Hei! Jeg heter Stian og er en 21-åring fra Slemmestad. Jeg studerer matematikk og fysikk ved universitetet i Stavanger.

Jeg har stor interesse for faget og er glad i å lære bort. Dersom du har behov for hjelp med ungdomsskole matematikk, videregående matematikk eller fysikk 1, så er det noe jeg kan bidra med.

Undervisningssted : Stavanger
Fagområder : P-matematikk,T-matematikk,S-matematikk,R-matematikk

Øivind Høiland Stapnes

Hei, mitt navn er Øivind. Jeg er 38 år gammel. Jeg har studert fysikk og matematikk ved universitetet. Jeg kan tilby god hjelp til videregående matematikk (1P, 2P, 1T, S1, S2, R1, R2) eller fysikk dersom du skulle ha behov for det.
Undervisningssted : Stavanger
Fagområder : P-matematikk,T-matematikk,S-matematikk,R-matematikk,Fysikk
Reservation
system powered by Planyo