Privatlærere i Sandnes

Planyo online booking system


Bartlomiej Stasiak

Hei! Mitt navn er Bartek. Jeg er 21 år og studerer Datateknologi ved Universitet i Stavanger. Jeg liker å lære vekk til andre og tilpasser undervisning etter behov. Jeg kan hjelpe med all realfaglig matte, 1T, R1 og R2, samt høyere matte fra universitetet, MAT100/MAT200, om det skulle være ønske for det. Positiv innstilling er alltid den beste veien frem og jeg møter deg alltid med et smil.
Fagområder : P-matematikk,S-matematikk,R-matematikk,T-matematikk
Undervisningssted : Sandnes

Hanne Naglestad

Hei, mitt navn er Hanne. Jeg er 25 år gammel. Nå studerer jeg lektorprogrammet hvor disse fagene inngår: matematikk, kjemi og biologi ved Universitetet i Stavanger. Jeg kan tilby god hjelp til videregående matematikk (1P, 2P, 1T, S1, S2, R1, R2) eller kjemi eller biologi dersom du skulle ha behov for det.
Fagområder : P-matematikk,S-matematikk,R-matematikk,T-matematikk
Undervisningssted : Sandnes

Jostein Lima

Hei, mitt navn er Jostein. Jeg er 25 år gammel. Jeg har studert realfag ved NTNU . Jeg kan tilby god hjelp til videregående matematikk (1P, 2P, 1T, S1, S2, R1, R2) eller fysikk dersom du skulle ha behov for det.
Fagområder : P-matematikk,S-matematikk,R-matematikk,T-matematikk
Undervisningssted : Sandnes

Tina Knudsen

Hei, mitt navn er Tina. Jeg er 23 år gammel og kommer opprinnelig fra Bergen. Nå studerer jeg en mastergrad i matematikk og fysikk ved Universitetet i Stavanger og trives godt med det. Jeg kan tilby god hjelp til videregående matematikk (1P, 2P, 1T, S1, S2, R1, R2) dersom du skulle ha behov for det.
Fagområder : P-matematikk,S-matematikk,R-matematikk,T-matematikk
Undervisningssted : Sandnes
Reservation
system powered by Planyo