Privatlærere i Stavanger

Planyo online booking system


Bartlomiej Stasiak

Hei! Mitt navn er Bartek. Jeg er 21 år og studerer Datateknologi ved Universitet i Stavanger. Jeg liker å lære vekk til andre og tilpasser undervisning etter behov. Jeg kan hjelpe med all realfaglig matte, 1T, R1 og R2, samt høyere matte fra universitetet, MAT100/MAT200, om det skulle være ønske for det. Positiv innstilling er alltid den beste veien frem og jeg møter deg alltid med et smil.
Fagområder : P-matematikk,S-matematikk,R-matematikk,T-matematikk
Undervisningssted : Stavanger

Hanne Naglestad

Hei, mitt navn er Hanne. Jeg er 25 år gammel. Nå studerer jeg lektorprogrammet hvor disse fagene inngår: matematikk, kjemi og biologi ved Universitetet i Stavanger. Jeg kan tilby god hjelp til videregående matematikk (1P, 2P, 1T, S1, S2, R1, R2) eller kjemi eller biologi dersom du skulle ha behov for det.
Fagområder : P-matematikk,S-matematikk,R-matematikk,T-matematikk
Undervisningssted : Stavanger

Jostein Lima

Hei, mitt navn er Jostein. Jeg er 25 år gammel. Jeg har studert realfag ved NTNU . Jeg kan tilby god hjelp til videregående matematikk (1P, 2P, 1T, S1, S2, R1, R2) eller fysikk dersom du skulle ha behov for det.
Fagområder : P-matematikk,S-matematikk,R-matematikk,T-matematikk
Undervisningssted : Stavanger

Tina Knudsen

Hei, mitt navn er Tina. Jeg er 23 år gammel og kommer opprinnelig fra Bergen. Nå studerer jeg en mastergrad i matematikk og fysikk ved Universitetet i Stavanger og trives godt med det. Jeg kan tilby god hjelp til videregående matematikk (1P, 2P, 1T, S1, S2, R1, R2) dersom du skulle ha behov for det.
Fagområder : P-matematikk,S-matematikk,R-matematikk,T-matematikk
Undervisningssted : Stavanger
Reservation
system powered by Planyo

Anders Fylling

Anders er 28 år.

Han har gått på Sandnes VGS med fokus på realfag og har bachelor i Historie ved Universitetet i Bergen samt undervisningskompetanse i Engelsk. I tillegg har han flere fag med matte og fysikk fra det matematisk-naturvitenskapelige fakultetet ved UiB.
Han har også PPU og har dermed lærerkompetanse på ungdomsskole- og videregående nivå.

Anders kan hjelpe deg med P-matte og T-matte, engelsk og historie.

Fagområder : P-matematikk,T-matematikk
Undervisningssted : Bergen

Elise Petersen

Elise er en pliktoppfyllende og positiv jente på 24 år.
Hun kommer fra Sunnmøre, men går femte året på lektorutdanningen ved Universitetet i Bergen. Hun tar mastergrad i matematikk og kan derfor hjelpe deg med alle matematikkfagene i vidergående skole.
Fagområder : P-matematikk,S-matematikk,R-matematikk,T-matematikk
Undervisningssted : Bergen

Erlend Brevik

Det er to ting jeg kan huske at jeg har brent for lenge;
realfag og det å hjelpe andre.
Interessen for undervisning begynte da jeg hjalp samboeren min med å få realfagskompetanse, og etter den gang har jeg undervist både som vikar på videregående skole, på universitetet og nå som privatlærer her.
Jeg er 28 år og har en mastergrad i kjemi og undervisningserfaring fra matematikk (de fleste fagene), kjemi, naturfag m.m. Jeg har en optimistisk undervisningsstil og…
Fagområder : P-matematikk,S-matematikk,R-matematikk,T-matematikk
Undervisningssted : Bergen

Juli Kvamme

Hei, mitt navn er Juli og jeg er 20 år og studerer havteknologi ved UiB. Trives veldig godt med å være pl, og bare gi en lyd hvis du skulle lure på noe.
Fagområder : R-matematikk,T-matematikk
Undervisningssted : Bergen

Marie Lien

Marie er 27 år.

Marie kan hjelpe deg med matematikk, fysikk, geofag og geografi.

Marie har PPU og to års erfaring som lærer på VGS. Jober på på UiB med PhD og undervisning.

Fagområder : P-matematikk,S-matematikk,R-matematikk,T-matematikk
Undervisningssted : Bergen

Peder Engen

Hei!
Mitt navn er Peder Engen. Jeg er 23 år gammel og studerer medisin ved UiB. Jeg ønsker å hjelpe de som trenger hjelp med å oppnå mestring i matematikkfaget!
Fagområder : P-matematikk,S-matematikk,T-matematikk
Undervisningssted : Bergen

Martin Lund

Martin er 24 år, og studerer master i økonomisk styring ved Norges Handelshøyskole (NHH) i Bergen.
Martin har jobbet som privatlærer hos Metis siden september 2017, og hjelper elever i matematikk 1P, samt elever på 10. trinn på ungdomskolen.

Fagområder : P-matematikk
Undervisningssted : Bergen

Mathilde Blom Bergenheim

Fagområder : P-matematikk,S-matematikk,R-matematikk,T-matematikk
Undervisningssted : Bergen

Petter Paulsen

Jeg studerer Kognitiv Vitenskap ved Universitetet i Bergen. Trives kjempegodt med å lære bort matematikk fra 1P til R2.
Fagområder : P-matematikk,S-matematikk,R-matematikk,T-matematikk
Undervisningssted : Bergen

Rebekka Johansen

Hei!
Mitt navn er Rebekka jeg er 21 år og har bachelor i Fysikk fra UiB. Jeg liker veldig godt å jobbe som PL, og håper på å hjelpe alle som måtte ønske det. 🙂
Fagområder : P-matematikk,S-matematikk,R-matematikk,T-matematikk
Undervisningssted : Bergen

Sofie Faye

Sofie er 23 år og går fjerdeåret på jussen i Bergen.
Hun har mulighet til å hjelpe deg i rettslære, men også matematikk(P, T og S), naturfag, geografi og geofag, religion og samfunnsfag.
Ta gjerne kontakt med henne om du lurer på noe!
Fagområder : P-matematikk,S-matematikk,R-matematikk
Undervisningssted : Bergen

Sondre Thomassen Nes

Jeg er en engasjert og pedagogisk lærer med fokus på eksamensrettet og personlig tilpasset undervisning.
Har bachelorgrad i økonomi og tar mastergrad i finans på Norges Handelshøyskole.
Er 27 år og har bakgrunn som leder og instruktør i Forsvaret.
Underviser i 1P.
Fagområder : P-matematikk
Undervisningssted : Bergen

Sven Martin Skagestad

Hei!
Jeg heter Sven Martin og er en 25 år gammel energi-student fra UiB. Jeg har selv hatt mye matematikk på både VGS og universitetet, og hjelper gledelig med dette for de som måtte ønske det.:)
Fagområder : P-matematikk,S-matematikk,R-matematikk,T-matematikk
Undervisningssted : Bergen

Tobias Dahm

Hei! Mitt navn er Tobias, og jeg er 22 år gammel. Jeg studerer markedsføring ved Handelshøyskolen BI. Jeg har tidligere studert et år i Danmark, og har god erfaring med matematikkfaget. Som PL trives jeg veldig godt, og tilpasser undervisningen etter dine behov.
Fagområder : P-matematikk
Undervisningssted : Bergen
Reservation
system powered by Planyo